пʼятницю, 29 травня 2009 р.

Перевір свого бойфренда





Завдяки рингтону, який лунає з телефону твого потенційного бойфренда, можна взнати який у вас буде секс.



  • Класична музика

Він - ідеальний коханець. Надає перевагу продуманим наперед деталям - з ним не потрібно щукати впопихах інтимний куточок. Такий чоловік надає перевагу віддаватись пристрасті непоспішаючи і з комфортом: приглушене світло, тиха музика, шампанське чи смачний коктель... З ним не буде все надто швидко - він відчуває, коли потрібно діяти.



  • Весела попса

Він - впевнений у собі експериментатор. Його не цікавлять такі деталі, як ваш вік і чи є у вас штамп у паспорті. Такий мужчина знає чого хоче, не витрачаючи часу на пусті роздуми. Надає перевагу досвідченій партнерці, яка може багато чому його навчити. Тому, нерідко звертає увагу на старших за себе жінок. Доставляючи дамі задоволення, сам насолоджується цим процесом.



  • Беззвучний сигнал

Він - спостерігач. Вміє підібрати "правильні"слова, хоча саме цим приваблює жінок більше, ніж самими діями. Такого чоловіка більше приваблює ідея зайнятись сексом, ніж сам процес. Іноді, під час заняття коханням може копіювати еротичний фільм, який відображається в цей момент на телеекрані. Може любити кохатись при світлі, або, навіть, поряд із зеркалом.

  • Пісенька із мультфільму

Він - дослідник. Любить займати лідерські позиції,з таким чоловіком краще не гратись і не дразнити його. Переважно такі чоловіки імпульсивні, з гарною фантазією, люблять все нове, нетрадиційне. Їм краще не йти на перекір, щоб не дратувати їх.

  • Телефонний голос

Він - Дон Жуан. В його словнику не існує слова "ні". Для нього найголовніше - задовольнити свою пристрасть. Це лавина, яку неможливо зупинити. Такому чоловіку здається, що кожна жінка прагне бути переможеною у ліжку. В сексі невгамовний і невтомний. Якщо його партнерша втомилась, може продовжувати експерименти з своїм "другом".

  • Стандартні сигнали

Він- діловий. Вважає, що телефон був створений для зв"язку і вирішення проблем, а не для "пустих балачок". Не любить марнослівства і прелюдій. Йому необхідно постійно відчувати як ви його любите і цінуєте, а у ваших ласках - як ви його жадаєте. Його техніка відточена, а пози перевірені.

Немає коментарів:

Дописати коментар